Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΙΩΘΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ;

 

ΠΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΙΩΘΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ;

  • Τελευταια Ενημέρωση:20 ώρες ΠΡΙΝ
  • ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ:5ΛΕΠΤΑ

ΠΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΙΩΘΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ;

ΠΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΙΩΘΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ;
ΠΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΙΩΘΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ;

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΔΕΛΛΙΟ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB ΤV. ΤΑ ΦΥΛΑ (ΑΡΡΕΝ-ΘΗΛΥ) ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΣΚΕΥΟΣ ΗΔΟΝΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΠΑΡΟΤΙ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ,ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΝΑΤΟ ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΞΑΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΙΣΟΤΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

14.0 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

14.1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.

14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.

14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην
Κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ - (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ - (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ - ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΔΑΝΕΙΑ - ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ