Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ Ο ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

 

Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ Ο ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ Ο ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ Ο ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ Ο ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Πλέον ένα ασφυκτικό περιβάλλον έχει δημιουργηθεί για τις επιχειρήσεις και νοικοκυριά που βλέπουν καθημερινά τα ταμεία και τις τσέπες τους να αδειάζουν, αδυνατώντας ακόμη και να ανταποκριθούν σε βασικές τους υποχρεώσεις και ανάγκες. Και ενώ η ακρίβεια εξελίσσεται στον απ’ αριθμόν 1 εχθρό και θέτει σε κίνδυνο το μέλλον χιλιάδων πολιτών πρόκληση αποτελούν οι δηλώσεις της πολιτικής ηγεσίας που αντι για μέτρα προστασίας αρέσκεται σε εξοργιστικές δηλώσεις που υποτιμούν και χλευάζουν την νοημοσύνη των Ελλήνων. Η κυρία ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, υποψήφια Βουλευτής στο Νομό Θεσπρωτίας με τον Πολιτικό Φορέα ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, αποδομεί και καταγγέλει τις κυβερνητικες πρακτικές στην εκπομπή ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ με τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ninadimitriou2019@gmail.com – 693 4141 042

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

 

Για την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία έχουν κατατεθεί και κλειδωθεί τα ακόλουθα οικονομικά εργαλεία από τον Αρτέμη Σώρρα (*). Αυτά συνοδεύονται με σειρά αδιαμφισβήτητων και αδιαφιλονίκητων διαπιστευτηρίων και νομιμοποιητικών έγγραφων που επικυρώνουν την εγκυρότητα, γνησιότητα και ισχύ.

Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές και πρακτικές ενέργειες βάσει της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας νομοθεσίας, προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε άμεσα ή και έμμεσα σχετικό φορέα και έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για τυχόν ενστάσεις, απορρίψεις, αμφισβητήσεις κ.ο.κ.

Σε καμία από τις προτάσεις και σε κανένα από τα κατατεθέντα εργαλεία δεν έχει γίνει ουδέποτε οποιαδήποτε απόρριψη ή άρνηση οιασδήποτε μορφής από οιονδήποτε φορέα.

Αφού παρήλθε ο χρόνος των ενστάσεων και δεν υπήρξε καμία άρνηση, αυτό υποχρεωτικώς συνεπάγεται σε αποδοχή και οι πράξεις θεωρούνται τελεσθείσες, χωρίς δικαίωμα παρεμβολής από οιονδήποτε φορέα, οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ - (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ - (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ - ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΔΑΝΕΙΑ - ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ