Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

 

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΣΕΙ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ... ΚΑΙ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ....

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ , ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ (ΓΕΝΑΘΛΟΣ).

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΣΕΙ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ … ΚΑΙ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ….

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΑΣ , ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΕΞΟΞΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ , ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΥΓΙΗ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΥ… 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ #ΗΛΙΑΣ_ΚΑΡΑΚΟΖΙΔΗΣ

ΕΚΠΟΜΠΗ “ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ” ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΥΛΩΝΑ ΠΕΛΟΠΑΣ ΡΑΔΙΟ-WEB TV https://www.facebook.com/radiopelopas/ ΕΔΡΑ: ΠΑΤΡΑ ΤΗΛ. 6997255597 & 6932412267 EMAIL: radiopelopas@gmail.com #ελληνωνσυνελευσις #ΕΣΥ #ΡΑΔΙΟΠΕΛΟΠΑΣ

ΡΑΔΙΟ- WEB TV ΠΕΛΟΠΑΣ

===

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ – ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

1.0. ΠΑΙΔΕΙΑ

Η Ελλήνων Πολιτεία θεωρεί την παιδεία ως τον κρισιμότερο και πιο νευραλγικό τομέα της κοινωνίας. Το πρόγραμμα είναι να διαθέσει τεράστια κεφάλαια ώστε να δημιουργηθεί η υλικοτεχνική δομή για την άριστη και πλήρη παιδεία των Ελληνόπουλων.

Ο σκοπός της Ελλήνων Πολιτείας είναι η πλήρης και ολοκληρωμένη παιδεία. Το κτίσιμο του πνεύματος και του σώματος είναι υποχρέωση την Πολιτείας η οποία αναλαμβάνει πλήρως ως καθήκον της ενώπιον του Γένους μας.

1.1. Τα σχολεία θα είναι τα εκκολαπτήρια των νέων Ελληνικών Γενεών και θα λειτουργούν για την παραγωγή των νέων πολιτών με τη δόμηση του σώματός τους, της ψυχής τους και του πνεύματος τους ώστε να αξιώνονται για να πάρουν την Ελλήνων Πολιτεία στα χέρια τους.

1.2. Τα σχολεία χωρίς κανένα οικονομικό περιορισμό θα έχουν ότι κάθε σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή απαιτεί για την επίτευξη του σκοπού τους μέχρι θέατρα για παραστάσεις μάθησης όπως μας κληροδότησαν οι προγονοί μας. Αυτό σημαίνει ότι το σχολείο θα ικανοποιεί και θα αναπτύσσει όλη την δημιουργική ικανότητα των Ελληνόπουλων. Εκτός από την παιδεία της πνευματικής μάθησης κάθε σχολείο θα έχει όλες τις υποδομές αθλοπαιδιών σε ατομικά και σε συλλογικά αθλήματα. Οι αθλητικοί σύλλογοι, τα σωματεία κλπ δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης στην Ελλήνων Πολιτεία εφόσον θα ενσωματώνονται από λειτουργικής άποψης με τα σχολεία. Σε οποιοδήποτε άθλημα έχει ταλέντο, έφεση ή αρέσκεια το Ελληνόπουλο θα έχει την ευκαιρία να την εξασκεί εντός των εγκαταστάσεων του σχολείου του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ - (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ - (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ - ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΔΑΝΕΙΑ - ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ