Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ (ΜΕΡΟΣ 2ο)

 

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ (ΜΕΡΟΣ 2ο)

Reading Time: 4 minutes

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ (ΜΕΡΟΣ 2ο)

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ (ΜΕΡΟΣ 2ο)
ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ (ΜΕΡΟΣ 2ο)

ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΚΩΤΩΝΕΙ. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΦΟΡΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΟΝΟ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ – ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ.. ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ; ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΝΕΙ Ο Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΕΡΓΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ. ΒΕΡΓΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : vergisalexander@gmail.com – 693 6462 888

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 
10.0 ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
 
Σήμερα παρότι ο πολίτης πληρώνει τέλη κυκλοφορίας – διόδια, έχει στη διάθεση του άθλιο και ανύπαρκτο οδικό δίκτυο, που δεν συντηρείται ούτε επιφανειακά, ούτε τα φρεάτια απορροής, με ανύπαρκτα πεζοδρόμια, χωρίς πρόσβαση για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, με σπάνιο νυχτερινό φωτισμό κλπ.
 
10.1. Καταρχήν είναι προγραμματισμένη η αναβάθμιση όλων των υπαρχόντων Εθνικών δικτύων.
 
10.2. Θα επενδυθούν όλα όσα χρειαστούν για την αναβάθμιση των ανωτέρων ειδικά μέσα στις πόλεις με άριστη ποιότητος άσφαλτο, αντιολισθητική, επίπεδη, χωρίς προεξοχές κτλ.
 
10.3. Θα αναβαθμιστούν τα πεζοδρόμια και όπου υπάρχει διέλευση πεζών.
 
10.4. Θα δημιουργηθούν ορθά δομημένοι χώροι στάθμευσης, υπογείως ή υπεργείως ούτως ώστε να διευκολύνεται η διακίνηση των αυτοκινήτων στις μεγαλουπόλεις.
 
10.5. Θα δημιουργηθούν χώροι – πνεύμονες πράσινου και θα αναπλαστούν οι υπάρχοντες, που θα φυλάσσονται με μόνιμο προσωπικό ασφαλείας, με στόχο την ευχαρίστηση και απόλαυση των πολιτών και για να αποφεύγεται η κατάληψή τους από περιθωριακές, εγκληματικές ομάδες κλπ.
 
10.6. Είναι στο πρόγραμμα της Ελλήνων Πολιτείας να δημιουργηθούν χιλιάδες χώροι όπου θα μπορούν οι πολίτες να καλύπτουν την αισθητική τους, να μπορούν να απολαμβάνουν τα τοπία και να εναρμονίζονται με το περιβάλλον.
 
10.7. Επίσης θα γίνει αναβάθμιση όλων των γεφυρών που υπάρχουν, γιατί η σημερινή κατάσταση του 2015 τείνει να εξομοιωθεί με την μεταπολεμική περίοδο.
 
10.8. Θα διορθωθούν οι φωτισμοί και θα δημιουργούν υποστηρικτικές υπηρεσίες στους δημόσιους χώρους ούτως ώστε να υπάρχει αισθητική, να εκφράζεται η τέχνη, να προσφέρουν άνεση και να αποφορτίζουν τις μεγαλουπόλεις από το θόρυβο, τη μόλυνση και τη μετακίνηση.
 
10.9. Η Ελλήνων Πολιτεία από τη στιγμή, που θα αναλάβει την ευθύνη της διακυβέρνησης, έχει πρόγραμμα να καταστήσει όλη την Ελλάδα ένα απέραντο εργοτάξιο Εθνικής ανάπτυξης.
 
10.10. τα κονδύλια που θα δαπανηθούν για αυτό είναι δεδομένα και άφθονα. Θα κατασκευαστούν δύο παράλληλοι αυτοκινητόδρομοι με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και τεχνολογίας, που θα καλύπτουν το δυτικό και ανατολικό τμήμα της καθ’ όλο το μήκος της χώρας. Οι ανωτέρω θα διασυνδέονται μεταξύ τους ανά διαστήματα ώστε να εξυπηρετούνται όλες οι ενδιάμεσες περιοχές. Ο ίδιος σχεδιασμός θα εφαρμοστεί και στην νησιωτική Ελλάδα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ - (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ - (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ - ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΔΑΝΕΙΑ - ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ