Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΥΞΗΣΗ ΤΙΜΩΝ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ ΠΛΗΤΤΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ - (ΒΙΝΤΕΟ)

 Απριλίου 07, 2023

 




Ο υποψήφιος βουλευτής της «Ελλήνων Συνέλευσις» στον νομό Χαλκιδικής Χρήστος Αλευράς αναφέρθηκε στο πρόβλημα της συνεχούς αύξησης των τιμών λιανικής πώλησης των προϊόντων των τροφίμων και ιδιαίτερα των ψαριών στην χώρα μας, γεγονός που πλήττει την διατροφή και την υγεία των Ελλήνων πολιτών.

Παρουσίασε ως αποδεικτικά στοιχεία επίσημα έγγραφα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας των ετών 2019 και 2023 της ίδιας περιόδου Μαρτίου από τα οποία βεβαιώνεται ότι
Οι μέσες τιμές λιανικής πώλησης ψαριών έχουν παρουσιάσει τεράστια αύξηση που σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνά το 126%! Εξήγησε τους λόγους που αυξάνονται οι τιμές των τροφίμων σε συνδυασμό με τον πληθωρισμό που πλήττει την χώρα ο οποίος μειώνει την αγοραστική αξία του χρήματος.

Εξήγησε πώς με την διακυβέρνηση της χώρας από τον Πολιτικό Φορέα του Έθνους και την εφαρμογή του Προγράμματος της «Ελλήνων Συνέλευσις» θα καταργηθεί η άναρχη και άδικη κατάσταση που επιτρέπει την ανεξέλεγκτη αύξηση των τιμών των προϊόντων και τον συνεχή πληθωρισμό. Επεσήμανε ότι για να επιτευχθεί αυτό απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ένωση των πολιτών στον Πολιτικό Φορέα του Έθνους των, την «Ελλήνων Συνέλευσις».




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ - (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ - (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ - ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΔΑΝΕΙΑ - ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ