Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ

 

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ

Reading Time: 5 minutes
ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ
ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ

Τελικά αυτό που γίνεται στην Ελλάδα μόνο για το καλό του Έλληνα πολίτη δεν γίνεται. Οταν βλέπουμε στην Ελλάδα τον κύριο Νίκο Παππά επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να πανηγυρίζει για εκτόξευση Ελληνικού δορυφόρου …..ΦΙΑΣΚΟ !!!

Πριν 9 χρόνια και συγκεκριμένα το 2013, αφότου είχε ξεπουληθεί πριν ο ΟΤΕ στους Γερμανούς της Deutsche telekom οι Γερμανοί επενδυτές πουλήσανε και τις μετοχές της hellas sat ποσοστό 99,0 5% έναντι 208 εκατομμύρια ευρώ.

Πουλήσανε δηλαδή τον μοναδικό δορυφόρο μας σε αραβικό όμιλο, και συγκεκριμένα την arabsat Cyprus Ltd θυγατρική της ARAB SAT ,ο οποίος είχε αγοραστεί με χρήματα των Ελλήνων πολιτών, και τα λεφτά αυτά πήγαν σε γερμανικές τσέπες.

Άρα δεν πρέπει καμία από όλες αυτές τις κομματικές κυβερνήσεις να πανηγυρίζουν για δήθεν εκτόξευση ιδιόκτητου Ελληνικού Δορυφόρου ,όταν όλοι αυτοί είναι συνυπεύθυνοι για όλο αυτό το κατάντημα Την προδοσία και το ξεπούλημα της Ελλάδος

Την στιγμή μάλιστα που η Τουρκία έχει τρεις (3)δορυφόρους με τον έναν κατασκοπευτικο , να αλωνίζουν τον εναέριο χώρο και το διάστημα.

“ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ” με τον Χαρη Δαμιγο και τον ΚΑΖΑΝΤΖΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ υποψήφιο βουλευτή με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ στον β2 Δυτικο τομέα Αθηνών.

ΙΙ. ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ & ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ

1.0 Επιτροπές Δικαίου & Πειθαρχικού
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ
1.0 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:
1.1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
1.2.1. Η Επιτροπή Ελέγχου Δημοσίου Χρέους: Θα προβεί σε μια ενδελεχή έρευνα, για τον έλεγχο την αξιολόγηση και τη δομή του δημοσίου χρέους σε βάθος χρόνου, τόσου ώστε να αποδειχτεί στο σύνολο η αλήθεια, με την επικουρία ομάδας παγκοσμίως αποδεκτών εμπειρογνωμόνων ελεγκτών. Ο έλεγχος θα περιλαμβάνει χωρίς να είναι περιοριστικό, το πως δημιουργήθηκε το Δημόσιο χρέος, ποιοί ήταν οι δανειστές, με τι συμβάσεις δεσμεύτηκε το κράτος και η τήρηση αυτών, ποιός γνωμάτευσε και αποφάσισε επ’ αυτών, θα πιστοποιηθεί εάν και εφόσον είναι απεχθές το χρέος, εάν τα χρήματα έφτασαν και πόσα έφτασαν στην Ελλάδα, πως τοκίστηκε το εκάστοτε δάνειο, ποιός διαχειρίστηκε τα χρήματα που λήφθηκαν, που επενδύθηκαν, η έκδοση/ ακύρωση των ομολόγων κ.ο.κ.
1.2.2. Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιου χρήματος από εσωτερικά όργανα ή εξωτερικά καθώς και το ρόλο των συμβουλευτικών, ελεγκτικών εξωτερικών, ιδιωτικών ή και κρατικών συμβούλων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ - (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ - (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ - ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΔΑΝΕΙΑ - ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ