Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

 

ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

Reading Time: 4 minutes

ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ” ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΚΛΑΓΚΑ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. Η ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ (NASA) ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ STARLINK ΤΗΣ SPACEX, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 30.000 ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ. Η NASA ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΟΤΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 25.000 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 6.100 ΣΕ ΥΨΟΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΤΩΝ 600 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ. Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ GEN2 ΤΗΣ SPACEX «ΘΑ ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΙΧΝΗΛΑΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ, ΕΝΩ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 600 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ» ΠΡΟΣΘΕΣΕ Η NASA. ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ, ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199 ΣΤΙΣ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2015, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ. ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ – ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ & ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΦΕΥΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ, ΠΡΟΣ ΞΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΕΝΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

14.0 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

14.1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.

14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.

14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην
Κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.

14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.

14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.

14.6. Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα.

14.7. Θα αξιοποιηθεί διεθνώς κάθε δυνατή συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη προς την επίτευξη αυτού του σκοπού. Θα δοθεί προτεραιότητα εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών Ελλήνων επιστημόνων και εφευρετών, που είναι προσαρμοσμένες στην γεωγραφική μορφολογία του Ελληνικού χώρου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ - (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ - (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ - ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΔΑΝΕΙΑ - ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ