Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΝΔΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

 

ΕΝΔΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Reading Time: 25 minutes
ΕΝΔΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΕΝΔΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Για την επικινδυνότητα του επαγγέλματος στην Αστυνομία μίλησε ο Υπουργός προστασίας του Πολίτη Παν. Θεοδωρικάκος. 

Ο καιρός για εκλογές φτάνει έτσι δεν το έχει σε τίποτα να κάνει άλλη μια προεκλογική εκστρατεία γεμάτη ευχολόγια και υποσχέσεις, αλλά και να πάρει σάρκα και οστά το επίδομα αυτό, με το κόστος ζωής στα ύψη πάλι δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά ο Έλλην Αστυνομικός που είναι από τούς χαμηλά αμειβόμενος στα κράτη μέλη της Ε.Ε.

Το πρώτο που οφείλει να διασφαλίσει μία οργανωμένη Πολιτεία εκτός όλων των άλλων είναι η προστασία των Πολιτών της, από τις εγκληματικές πράξεις των κακοποιών στοιχείων. Η εγκληματικότητα έχει πάρει τέτοια τροχιά πού πρέπει να ανακοπεί αμέσως, για αυτό όπως όλοι μας γνωρίζουμε ο νευραλγικός τομέας πού έχει αυτή την αρμοδιότητα είναι η Αστυνομία.

Τι γίνεται όμως όταν τα εντεταλμένα Αστυνομικά όργανα αισθάνονται τα ίδια ανασφαλή; Όταν τα έχει αθωράκιστα με τα ελλιπή και σάπια υλικοτεχνικά μέσα, όταν διατίθεται χιλιάδες Αστυνομικοί για φύλαξη των επισήμων, φυσικό επακόλουθο τα υποστελεχομένα Αστυνομικά Τμήματα να υπολειτουργούν.

Ενώ έπρεπε να είχαν και την οικονομική στήριξη τους που θα απέτρεπαν δεύτερο επάγγελμα και την διαφθορά τους, οι απολαβές τους να είναι αντάξιες στην κατά γενική ομολογία όλων για το επικίνδυνο του επαγγέλματος, ώστε ανεμπόδιστα να αναλαμβάνουν και να εκτελούν τα καθήκοντα τους, που δεν είναι άλλα από την πάταξη της εγκληματικότητας και την διαφύλαξη του Πολίτη.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: #ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ_ΓΕΩΡΓΙΟΣ ☎️ΤΗΛ.:690 761 1942 📧e-mail: tagoulis.esy@gmail.com

 

Το πρόγραμμα που αναπτύσσεται κατωτέρω είναι στηριγμένο επάνω στις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία καθώς επίσης και στο πρόγραμμα των 2,3 τρις Ευρώ το οποίο έχει κατατεθεί στα Ταμεία Κληρονομικών Κεφαλαίων των αυτοχθόνων κυρίαρχων Ελλήνων. Αυτές οι προσφορές και τα αποθεματικά που είναι στην διάθεση των Ελλήνων θα περιέλθουν στα χέρια μας όταν τους θεσμούς του κράτους μας τους αναλάβει ο Πολιτικός Φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ.».

Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Για την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία έχουν κατατεθεί και κλειδωθεί τα ακόλουθα οικονομικά εργαλεία από τον Αρτέμη Σώρρα (*). Αυτά συνοδεύονται με σειρά αδιαμφισβήτητων και αδιαφιλονίκητων διαπιστευτηρίων και νομιμοποιητικών έγγραφων που επικυρώνουν την εγκυρότητα, γνησιότητα και ισχύ. Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές και πρακτικές ενέργειες βάσει της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας νομοθεσίας, προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε άμεσα ή και έμμεσα σχετικό φορέα και έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για τυχόν ενστάσεις, απορρίψεις, αμφισβητήσεις κ.ο.κ. Σε καμία από τις προτάσεις και σε κανένα από τα κατατεθέντα εργαλεία δεν έχει γίνει ουδέποτε οποιαδήποτε απόρριψη ή άρνηση οιασδήποτε μορφής από οιονδήποτε φορέα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ - (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ - (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ - ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΔΑΝΕΙΑ - ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ