Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

 

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Reading Time: 5 minutes

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΒΙΒΗ ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗ ΔΙΣΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ.

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ Ν.ΠΕΛΛΑΣ ΔΙΣΚΟΥ ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗ ΒΙΒΗ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ. ΠΩΣ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ.

ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ: Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠ. ΔΗΜΟΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΜΕΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ((ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ) ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΑΦΟΥ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΩΣΤΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

1.0.      ΠΑΙΔΕΙΑ

Η   Ελλήνων Πολιτεία θεωρεί την παιδεία ως τον κρισιμότερο και πιο νευραλγικό τομέα της κοινωνίας. Το πρόγραμμα είναι να διαθέσει τεράστια κεφάλαια ώστε να δημιουργηθεί η υλικοτεχνική δομή για την άριστη και πλήρη παιδεία των Ελληνόπουλων.

Ο   σκοπός της Ελλήνων Πολιτείας είναι η πλήρης και ολοκληρωμένη παιδεία. Το κτίσιμο του πνεύματος και του σώματος είναι υποχρέωση την Πολιτείας η οποία αναλαμβάνει πλήρως ως καθήκον της ενώπιον του Γένους μας. 

1.1. Τα σχολεία θα είναι τα εκκολαπτήρια των νέων Ελληνικών Γενεών και θα λειτουργούν για την παραγωγή των νέων πολιτών με τη δόμηση του σώματός τους, της ψυχής τους και του πνεύματος τους ώστε να αξιώνονται για να πάρουν την Ελλήνων Πολιτεία στα χέρια τους.

1.2.  Τα σχολεία χωρίς κανένα οικονομικό περιορισμό θα έχουν ότι κάθε σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή απαιτεί για την επίτευξη του σκοπού τους μέχρι θέατρα για παραστάσεις μάθησης όπως μας κληροδότησαν οι προγονοί μας. Αυτό σημαίνει ότι το σχολείο θα ικανοποιεί και θα αναπτύσσει όλη την δημιουργική ικανότητα των Ελληνόπουλων. Εκτός από την παιδεία της πνευματικής μάθησης κάθε σχολείο θα έχει όλες τις υποδομές αθλοπαιδιών σε ατομικά και σε συλλογικά αθλήματα. Οι αθλητικοί σύλλογοι, τα σωματεία κλπ δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης στην Ελλήνων Πολιτεία εφόσον θα ενσωματώνονται από λειτουργικής άποψης με τα σχολεία. ε οποιοδήποτε άθλημα έχει ταλέντο, έφεση ή αρέσκεια το Ελληνόπουλο θα έχει την ευκαιρία να την εξασκεί εντός των εγκαταστάσεων του σχολείου του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ - (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ - (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ - ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΔΑΝΕΙΑ - ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ