Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΕΣ; (ΜΕΡΟΣ 2ο) ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

 

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΕΣ; (ΜΕΡΟΣ 2ο) ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Μέσα από μόλις 34 σελίδες- που επί δυο χρόνια τις επεξεργαζόταν ο ΟΗΕ – καταρτίζονται και ψηφίζονται στο Μαρακές οι όροι που θα ρυθμίζουν τις παγκόσμιες μεταναστευτικές ροές. Πρόκειται για το Παγκόσμιο Σύμφωνο για την Ασφαλή, Ομαλή και Τακτική Μετανάστευση του 2018. Με ένα κείμενο εντυπωσιασμού το σύμφωνο του Μαρακές διατυμπανίζει ως αντικειμενικό του στόχο να κάνει την μετανάστευση πιο συντεταγμένη και πιο ασφαλή. Όμως στην ουσία της η συμφωνία αυτή σίγουρα δεν αφορά ούτε τους πρόσφυγες που διώκονται ή κινδυνεύουν στη χώρα τους για πολιτικούς, θρησκευτικούς κ.λπ. λόγους ούτε σε οικονομικούς μετανάστες με τα νομιμοποιητικά τους έγγραφα.

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΕΣ; (ΜΕΡΟΣ 2ο) ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΕΣ; (ΜΕΡΟΣ 2ο) ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΕΣ; (ΜΕΡΟΣ 2ο) ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Μέσα από μόλις 34 σελίδες- που επί δυο χρόνια τις επεξεργαζόταν ο ΟΗΕ – καταρτίζονται και ψηφίζονται στο Μαρακές οι όροι που θα ρυθμίζουν τις παγκόσμιες μεταναστευτικές ροές. Πρόκειται για το Παγκόσμιο Σύμφωνο για την Ασφαλή, Ομαλή και Τακτική Μετανάστευση του 2018. Με ένα κείμενο εντυπωσιασμού το σύμφωνο του Μαρακές διατυμπανίζει ως αντικειμενικό του στόχο να κάνει την μετανάστευση πιο συντεταγμένη και πιο ασφαλή. Όμως στην ουσία της η συμφωνία αυτή σίγουρα δεν αφορά ούτε τους πρόσφυγες που διώκονται ή κινδυνεύουν στη χώρα τους για πολιτικούς, θρησκευτικούς κ.λπ. λόγους ούτε σε οικονομικούς μετανάστες με τα νομιμοποιητικά τους έγγραφα. Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΙ ΤΟ «ΔΙΚΑΙΩΜΑ» ΣΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΣΩΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΣΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ! ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Τελικά ο ΟΗΕ εργάστηκε σκληρά για να εξαφανίσει τα σύνορα και μέσω της εδραίωσης μιας παγκόσμιας γραφειοκρατίας νομιμοποιεί την ανεξέλεγκτη μετανάστευση. Ο κύριος ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Υποψήφιος Βουλευτής στο Νομό Ηρακλείου με τον Πολιτικό Φορέα ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, αποκαλύπτει όλα όσα δε γνωρίζουμε για το Σύμφωνο του Μαρακές στην εκπομπή ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ με τον Γιάννη Μυλωνά. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ : ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: pashalidisdimitris1234@gmail.com – 698 589 9126

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

1.0 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1.1. Η Ελλήνων Πολιτεία θεωρεί το Υπουργείο Εξωτερικών και τις Διπλωματικές Υπηρεσίες ως κρισιμότατο κλάδο υπηρεσίας προς το Κράτος. Είναι αναγκαίο να γίνει ανασύνταξη, αναβάθμιση και ανασυγκρότηση όλων των υπηρεσιών του κλάδου.

1.2. Το Υπουργείο Εξωτερικών θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με όλες τις Πρεσβείες οι οποίες είναι τμήματα μικρά της μητέρας Ελλάδος. Αυτοί που θα υπηρετούν σε όλες τις οργανικές και διοικητικές θέσεις είναι υποχρεωτικό να έχουν Ελληνικό DNA και να είναι ορκισμένοι για την υπέρ του Έθνους μας υπηρεσίες τους.

1.3. Είναι υποχρεωμένοι να ασκούν διαφήμιση του Έθνους για όσα έχει δώσει στον πλανήτη μας όπως την γνώση, την τεχνογνωσία, την τεχνολογία, τις επιστήμες, την πολιτική, τα μαθηματικά, την τέχνη, τη γλώσσα, την φιλοσοφία κλπ.

1.4. Είναι καθήκον τους η συνεργασία με φορείς άλλων κρατών για την προβολή αυτών που έχει προσφέρει ο πολιτισμός μας διαχρονικά.

1.5. Είναι καθήκον τους να ανακαλύπτουν τομείς – συνθήκες συνεργασίας που θα αποβαίνουν προς όφελος των άλλων κρατών αλλά κυρίως του Ελληνικού.

1.6. Είναι καθήκον τους με τις συνεργασίες αυτές να προβάλλουν την Ελλήνων Πολιτεία σε ολόκληρο τον πλανήτη για την θέση που έχει ο άνθρωπος μέσα σε αυτήν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ - (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ - (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ - ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΔΑΝΕΙΑ - ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ