Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ ΤΟΥ ‘40

 

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ ΤΟΥ ‘40

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ ΤΟΥ ‘40

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ ΤΟΥ ‘40
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ ΤΟΥ ‘40

ΤΟ 1940 Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΑΝΕΠΑΛΗΠΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΠΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ‘’ΟΧΙ’’ ΠΙΘΗΚΙΖΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟΤΡΙΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ,ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΑΦΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΚΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ. Η ΚΥΡΙΑ ΤΣΙΜΠΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΟΥ 1940 ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ,ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑ. ΤΣΙΜΠΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : tsimpogiannipanagiota@gmail.com – 697 184 2392

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

14.0 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

14.1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.

14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.

14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην
Κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.

14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.

14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.

14.6. Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ - (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ - (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ - ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΔΑΝΕΙΑ - ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ