Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΝΗΜΠΟΡΕΣ Ή ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ;

 

ΑΝΗΜΠΟΡΕΣ Ή ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ;

ΑΝΗΜΠΟΡΕΣ Ή ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ;

ΑΝΗΜΠΟΡΕΣ Ή ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ;
ΑΝΗΜΠΟΡΕΣ Ή ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ;

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΓΩ WEB TV ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ Α’ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

14.0 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

14.1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.

14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.

14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην
Κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.

14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.

14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.

14.6. Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα.

14.7. Θα αξιοποιηθεί διεθνώς κάθε δυνατή συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη προς την επίτευξη αυτού του σκοπού. Θα δοθεί προτεραιότητα εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών Ελλήνων επιστημόνων και εφευρετών, που είναι προσαρμοσμένες στην γεωγραφική μορφολογία του Ελληνικού χώρου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ - (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ - (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ - ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΔΑΝΕΙΑ - ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ