Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

 

ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ” ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΚΟΝΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΒΑΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ. ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΦΟΡΗΣΕΙ ΕΤΣΙ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ; Η ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ. Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΩΜΕΝΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΡΕΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ (ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ, ΑΦΡΙΚΗ, ΑΣΙΑ) ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΜΠΟΥΛ ΛΙΒΥΗ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ (ΝΑΡΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ) ΚΥΠΡΟΣ ΘΡΑΚΗ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΣΚΟΠΙΑ, ΣΟΥΕΖ, ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΣΟΜΑΛΙΑ, ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΚΑΤΑΡ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

14.0 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

14.1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.

14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.

14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην
Κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.

14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.

14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.

14.6. Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ - (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ - (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ - ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΔΑΝΕΙΑ - ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ